Fodboldlinjen

På Københavns Idrætsefterskole, vil du udvikle dig som fodboldspiller!

Når du går på KIES, skal du spille i en klub, eller på skolens KIES-hold

Når du går på Københavns Idrætsefterskole, skal du også være medlem af en fodboldklub. Vi tror på at det giver dig, den optimale træningskombination.

Når du også spiller i en klub, vil dine fodboldmæssige behov, blive dækket hele vejen rundt, med individuelt fokus på KIES, samt holdtræning og turneringskampe i klubben.

Københavns Idrætsefterskole har de seneste to år – med stor succes – udbudt tilbuddet om KIES-holdet. KIES-holdet er et turneringshold i BK Frem, kun med spillere og trænere fra Københavns Idrætsefterskole.

Vi samarbejder med mange af de københavnske klubber, som har gode oplevelser med at tage imod spillere, der går på Københavns Idrætsefterskole.

Det er dig, som beslutter hvilken klub du gerne vil spille for. Dette er naturligvis forudsat, at der er plads i den pågældende klub. Vi hjælper gerne med vejledning og kontakt til klubber, hvis du er i tvivl om, hvor du skal spille, imens du går i skole hos os.

Efterskolens placering, gør at du på kort tid, kan være i stort set alle klubber i Storkøbenhavn.

Træningen på KIES

På fodboldlinjen har du fire ugentlige linjetimer (á 90 minutter), hvor der står fodbold på skoleskemaet. Træningen tager udgangspunkt, i din individuelle udvikling på din position, både teknisk, basistaktisk og fysisk. Vi samarbejder med dig og din klub, om at skabe en god udviklingsplan for dig, så du på sigt kan udnytte dit fulde potentiale.

Individuel træning kan foregå, på mange måder.

På KIES vil du opleve både at træne 1:1 med en træner, i træningsøvelser hvor du skal øve dig på dine relationer på banen, samt rolletræning hvor du øver dig, på specifikke færdigheder, der relaterer sig til din position på banen.

Vi arbejder ligeledes med et selvtræningskoncept, hvor vi træner DIN evne, til at være mere bevidst om din egen udvikling.

Du skal vælge KIES, fordi du ønsker at udvikle dig! Det gælder både på og udenfor banen, samt i klasselokalet.

Trænere på KIES

Vi har et stærkt trænerteam på KIES, med trænere som har arbejdet med talentudvikling på højt niveau i flere år og er højt uddannede inden for deres felt. Vi har ligeledes en fysisk træner tilknyttet, som kan hjælpe dig, med at udvikle dine fysiske færdigheder på banen og i styrkelokalet.

Bliver du skadet i løbet af skoleåret, vil et yderst kompetent team af fysioterapeuter stå klar, til at hjælpe dig tilbage på banen.

Faciliteter

Skolens placering i Valby Idrætspark, giver os de optimale muligheder for at træne fodbold på højt niveau. Vi har fire kunstgræsbaner, samt græsbaner til rådighed til alle vores træningspas.

Når banerne ikke er til træning udendørs pga. vejrforholdene, bruger vi Hafnia Hallens indendørs kunstgræsbane.

Vi har ligeledes fantastiske styrketræningsfaciliteter til rådighed i Hafnia Hallen, hvor vores også vores fysioterapeuter, kan behandle skader og hjælpe dig med eventuel genoptræning. 

Linjetur

Fodboldlinjen rejser på linjetur til Salou, som ligger en times kørsel fra Barcelona. Vi bor på et top-resort, som giver os mulighed for at træne optimalt, under varme himmelstrøg. Ugens sportslige program, vil blive planlagt ned til mindste detalje, med et stærkt fodboldfagligt indhold, samt en passende fysisk dosering.

Når vi rejser på linjetur, er vi på træningslejr.

Vi har tidligere spillet kampe mod akademihold fra Espanyol og FC Barcelona på vores ture, og forsøger altid at finde kampe på linjeturen, der kan udfordre dig og dine fodboldkammerater.

Hvis vi er heldige, så spiller FC Barcelona hjemme, når vi er afsted. Så sidder vi selvfølgelig, på Camp Nou og ser Messi, Suarez og Piqué i aktion på banen.

Skulle uheldet være ude og der ikke er kamp, så besøger vi det berømte Camp Nou-museum. Der vil også være tid til at udforske La Rambla og Sagrada Família, samt at spise lækker lokal tapas, når vi besøger Barcelona.

Skoleliga

KIES deltager i Skoleligaen, om at komme til DM, sidst på skoleåret.

Fra september til marts, vil vi spille i pulje med andre efterskoler. Kampene ligger på hverdage, så vi sørger for at din fysiske dosering er så optimal som mulig.

Vi tager naturligvis hensyn, til dine klubaktiviteter, når vi udtager hold til kampe i Skoleligaen.

Forventninger til dig

Vi forventer at du elsker at spille fodbold og at du er bevidst om, at det at gå på KIES, er en kombination af skole og fodbold. Du skal også brænde for at udvikle dig i undervisningslokalerne.

Du skal være klar til at træne, for at blive bedre og levere en høj indsats både på og uden for banen.

Du skal være klar på, at din træningsmængde vil blive sat markant op, når du starter på KIES.

Vi har faciliteterne og kompetente trænere til at styre din dosering, men du skal være i en fornuftlig fysisk forfatning, når du starter. Ellers vil der være en stor chance for muskel-/fiberskader tidligt på skoleåret.

Kunne du tænke dig at blive elev hos KIES Efterskole og blive en del af et sportsligt fællesskab med venner for livet?

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender