Dans

Danselinjen er for dig der er klar til at udvikle dig, og vil gøre mere ved din dans

Undervisning

På et år hos KIES vil din udvikling være i fokus. Der vil blive undervist, ud fra det niveau, du er på!

Hver uge vil du modtage teknisk undervisning, det varierer fra ballet, floorbare, over-gulv til modern teknik. Udover det vil du modtage en hel del koreografisk undervisning, inden for en række forskellige stilarter, som f.eks. hip hop, jazz, modern, contemporary og show.

Bortset fra den daglige dansetræning på skolen, er vi i tæt dialog med dit dansestudie, hvor du skal forbi hver uge for at blive undervist. Er du ikke tilknyttet et dansetilbud i Storkøbenhavn, hjælper vi dig med at etablere forbindelse til et dansestudie i nærheden.

Forestillinger

Som elev på danselinjen er du med til at lave to forestillinger: Den første forestilling er vores turnéforestilling, som bliver sammensat af de spændende- og udfordrende koreografier du modtager i den daglige undervisning, fra både skolens faste lærere og de gæsteundervisere, der kommer forbi i årets løb.

Den anden er din afgangsforestilling. Udover fælles koreografier, vil du her bl.a. skulle fremføre din egen solo, som du vil blive bedømt på, af en håndfuld professionelle dansere, som har undervist dig i løbet af året.

Studietur

Skolens danselinje tager på linjetur til Los Angeles.

Dansestudioerne bugner med spændende tilbud til dig, og det er kun tiden, der sætter grænser for, hvor meget du kan nå. Her bliver der undervist i alle stilarter og på alle niveauer.

Gæsteundervisere

På skolens danselinje vil du selvfølgelig kunne møde den daglige underviser og linjeansvarlige Martin Oliver, som har gjort det som danser, både i ind- og udland. Han har en uddannelse i moderne dans, jazz og ballet bag sig og koreograferet et hav at danseforestillinger. Han er stadig aktiv i dag, både som koreograf og som danser.

Ud over det vil du møde gæsteundervisere som f.eks. Thomas Miller, som er en af Danmarks dygtigste koreografer, og som har danset for store danske navne som Medina, Christoffer, Nabiha, Burhan G, og Ida Corr.

Stephanie Thomasen er koreograf og danser for Uppercut Danseteater. Stephanie har været optaget på Alvin Ailey school i New York og undervist i byer som London, New York, Shanghai og Bruxelles – en af Danmarks mest talentfulde dansere og koreografer! Hendes danseteater er verdenskendt og i 2012 modtog Stephanie en Reumert for sit flotte arbejde

Danselinjen er også bakket op af uddannelser som bl.a. Vejlebo Dancestudio og AL-dans.

Kunne du tænke dig at blive elev hos KIES Efterskole og blive en del af et sportsligt fællesskab med venner for livet?

Danseopvisning

I januar afholdte vi gruppe danseopvisning

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender