Basketball

Officielt: KIES præsenterer stor trænerprofil

KIES er stolte af at præsentere Chanan Safir Colman som træner for den nye Basketlinje.

Chanan Colman har spillet som professionel Basketspiller i udlandet de seneste 15 år og sluttede denne sæson af med at blive udtaget til Allstar-holdet i Israel. Der er dermed tale om en profil i absolut europæisk topklasse, der kommer til KIES.

Det har været en lang og seriøs proces, hvor Chanan har udvist stor professionalisme og interesse for vores efterskole og med sine personlighed og faglige kvalifikationer, er han den helt rigtige person til at udvikle vores basketlinje på KIES.

BASKETBALL PÅ KIES (ny linje for drenge og piger fra sommer 2020)

EN FANTASTISK MULIGHED FOR AT STIGE FLERE NIVEAUER SOM SPILLER

Efterskolens trænere har alle en høj DBBF træneruddannelse og egen spillererfaring på højeste niveau.

Vi har faciliteter af høj klasse, der rummer Hafnia Hallen med tilhørende styrkelokale, svømmehal og omkringliggende træningsmuligheder inden for en radius af 500 meter.

TRÆNING PÅ KIES 

Baskettræningen på KIES tager udgangspunkt i dit niveau, hvor vi lægger vægt på den individuelle udvikling og tekniske træning, både i form af skud, forsvar, behandling og rebound. Det er noget vi kalder “Skill-development”, som vi træner i mindre grupper eller individuelt.

Der bliver i løbet af året også arbejdet med et holdkoncept, da vi deltager i Skoleligaen og skal gøre os klar til vores udlandstur, hvor vi kommer til at møde klubber på højt internationalt niveau.

BASKETTURE MED EFTERSKOLEN

Vi planlægger at tage til Israel med Basketlinjen i foråret 2021.

Du vil på turene opleve både træning og kampe, hvilket adskiller sig fra dagligdagen på KIES, hvor vi primært lægger vægt på træningen. Herudover vi skal opleve byen med de mange kulturelle tilbud for enhver smag.

Vi deltager i Skoleligaen for efterskoler med både vores drenge- og pigehold.

Og husk – vi har plads til alle – uanset niveau – det vigtigste er, at du brænder for din sport og vil bidrage til fællesskabet på KIES.

Efterskole for livet – KIES – her er passionen vores drivkraft!

Kontakt projektleder Jens Mikkel Frølunde for at høre nærmere om basketball på KIES: jm@kies.dk

Kunne du tænke dig at blive elev hos KIES Efterskole og blive en del af et sportsligt fællesskab med venner for livet?

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender