Basketball

BASKETlinjen PÅ KIES for dig, der brænder for basketball, og ønsker at blive bedre

På KIES er der mulighed for at dygtiggøre dig og blive en bedre basketballspiller. Vi vil skabe de bedste rammer og forudsætninger for at basketballtalenter kan blive udfordret. Træningen fokuserer på den enkelte spillers færdigheder og potentiale.

Træning tager udgangspunkt i følgende:

  • Udvikling af skills 
  • Kroppen og kropsbevidsthed
  • Fundamentals 
  • Holdkoncept
  • Taktik 
  • Spilforståelse
  • Vedligholdelse og optimering

Vi har gode faciliteter omkring os, der bl.a. indeholder Hafnia Hallen med tilhørende styrkelokale, svømmehal og andre træningsmuligheder inden for en radius af 500 meter.

TRÆNING PÅ KIES 

Baskettræningen på KIES tager udgangspunkt i dit niveau, hvor vi lægger vægt på den individuelle udvikling og tekniske træning, både i form af skud, forsvar, behandling og rebound. Det er noget vi kalder “Skill-development”, som vi træner i mindre grupper eller individuelt.

Der bliver i løbet af året også arbejdet med et holdkoncept, da vi deltager i Skoleligaen og skal gøre os klar til vores udlandstur, hvor vi kommer til at møde klubber på højt internationalt niveau.

BASKETTURE MED EFTERSKOLEN

Vi planlægger at tage til Israel med Basketlinjen i foråret 2021.

Du vil på turene opleve både træning og kampe, hvilket adskiller sig fra dagligdagen på KIES, hvor vi primært lægger vægt på træningen. Herudover vi skal opleve byen med de mange kulturelle tilbud for enhver smag.

Vi deltager i Skoleligaen for efterskoler med både vores drenge- og pigehold.

Head Coach: Chanan COlman

KIES er stolte af at præsentere Chanan Safir Colman som træner for den nye Basketlinje.

Chanan er en af Danmarks bedste basketspillere, og i denne sæson spiller han for BMS Herlev Wolfpack. Han har været professionel basketballspiller i udlandet de seneste 15 år og sluttede sidste sæson af med at blive udtaget til Allstar-holdet i Israel. Der er dermed tale om en kæmpe profil i absolut europæisk topklasse, der bliver head coach for den kommende KIES basketlinje.

Bliv en del af baketlinjen på KIES

Og husk – vi har plads til alle – uanset niveau – det vigtigste er, at du brænder for din sport og vil bidrage til fællesskabet på KIES.

Efterskole for livet – KIES – her er passionen vores drivkraft!

Kontakt projektleder Jens Mikkel Frølunde for at høre nærmere om basketball på KIES: jm@kies.dk

Kunne du tænke dig at blive elev hos KIES Efterskole og blive en del af et sportsligt fællesskab med venner for livet?

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender