Basketball

BASKETBALL PÅ KIES (ny linje for drenge og piger fra sommer 2020)

EN FANTASTISK MULIGHED FOR AT STIGE FLERE NIVEAUER SOM SPILLER

Efterskolens trænere har alle en høj DBBF træneruddannelse og egen spillererfaring på højeste niveau.

Vi er en del af Valby idrætspark og har derfor faciliteter af høj klasse, der rummer Hafnia Hallen med tilhørende styrkelokale, svømmehal og omkringliggende træningsmuligheder inden for en radius af 500 meter.

Undervisning på basket efterskolen

Al træning tager udgangspunkt i dit niveau. Vi træner meget teknisk træning og vi forsøger, i samarbejde med din klub-/landstræner, at arbejde med de ting, som vi bliver enige om kan gavne dig mest muligt i løbet af året.

Vi har stor fokus på de individuelle færdigheder, positionstræning og spidskompetencer. Derfor træner vi oftest i mindre grupper.

Den store mængde basket træning er tilrettelagt således, at træningen på KIES ikke er højintensitetstræning, men er fordybelse i tekniske færdigheder. Den holdtaktiske træning får du i stedet på dit klubhold om aftenen.

Basketture med efterskolen

Du vil på turene opleve både træning og kamp, hvilket adskiller sig fra dagligdagen på KIES, hvor vi primært lægger vægt på træningen.

Vi har planer om at tage til en endnu ukendt europæisk by, hvor basket er populært, og vi kan træne og spille kampe på højeste niveau.

Vi deltager i Skoleligaen for efterskoler med både vores drenge- og pigehold.

Men husk – vi har plads til alle – uanset niveau – det vigtigste er, at du brænder for din sport og vil bidrage til fællesskabet på KIES.

Efterskole for livet – KIES – her er passionen vores drivkraft!

Kontakt projektleder Jacob Bøtker for at høre nærmere om basketball på KIES:
jcb@kies.dk

Kunne du tænke dig at blive elev hos KIES Efterskole og blive en del af et sportsligt fællesskab med venner for livet?

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender