Priser

Priser

Skoleåret starter i august og varer 42 uger. Opholdet koster for skoleåret 2018/2019 kr. 2250,- om ugen, og beløbet dækker næsten alle udgifter i forbindelse med skoleopholdet. Nedenunder kan du se de ting der er undtaget.

Rejser

Skolepengene dækker skoleturen til La Santa og den korte linietur. Linjeturen til Barcelona eller London opkræves særskilt. I skoleåret 2017/2018 koster turen kr. 7000,-
Herudover er der frivillige studieture til Berlin og Paris som er egenbetalte – tilmelding foregår i oktober måned. Denne tur koster i 2017/2018 kr. 2000,-

Tilskud

Det er muligt at få tilskud til opholdet fra staten. Hvis du følger linket kan du få regnet tilskuddet ud. Efterskolernes hjemmeside med udgiftsberegning.

Øvrige omkostninger

Indmeldelsesgebyr

kr. 1500,- som indbetales når du er optaget på skolen. Der vil blive sendt et girokort fra skolen når beløbet skal betales.

Depositum

kr. 2000,- som tilbagebetales ved skoleårets afslutning. Det dækker evt. mangler i forbindelse med fraflytning på skolen.

Materialer

Der er udgifter til følgende materialer: årsbog ca. kr. 300,-, årgangstrøje ca. kr. 300,-

Beklædningspakke

kr. 2200 – 2500,- som dækker beklædningsserie fra skolen (adidas).

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender