Optagelsesprocedure

Optagelsesprocedure

Vi har på KIES mulighed for at optage 9.- og 10. klasseselever og har 3 linjer, som er fodbold, håndbold og dans. Vores ansøgerfelt er derfor udelukkende elever, der har tilhørsforhold til disse idrætsgrene.

KIES eleven

Vores typiske KIES elever, har dans, fodbold eller håndbold som deres helt store passion og ønsker at bruge et skoleår på at kombinere skolegang og deres idrætsgren, hvilket vi giver optimal mulighed for. Eleverne er ansvarsbevidste, gode kammerater og har et mål med deres skolegang og sport, hvilket gør dem til engagerede og motiverede elever.

Ansøgningsskema

Lyder KIES som en idrætsefterskole du ønsker at bruge et år på, så udfyld vores ansøgningsskema her på hjemmesiden. Sørg for at være så konkret som muligt med udfyldelse af spørgsmålene.

Respons på ansøgning

Når vi (de linjeansvarlige) har modtaget din ansøgning, vil den komme til gennemlæsning og I vil herefter kunne modtage enten et ventelistebrev eller en indkaldelse til en optagelsessamtale, som kan give mulighed for en plads på KIES.

Er man kommet på venteliste, betyder det ikke at man er afskrevet muligheden for at få plads på KIES, men blot at man ikke, i første omgang, er optaget.

Vil du være en del af en aktiv efterskole?

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender