Ledige stillinger

Københavns Idrætsefterskole søger en sproglærer  

Går du med drømmen om at blive sproglærer på Københavns Idrætsefterskole? Er du passioneret for sprog, og besidder du en høj faglighed inden for sprogtilegnelse og litteratur, samt har du øje for de nære relationer?  Så har du nu en unik mulighed for at blive en del af vores fantastiske efterskole.

Vores elever er gode til fodbold, håndbold eller dans, og hele personalegruppen understøtter de unges udvikling inden for det faglige, det menneskelige og det sportslige gennem forpligtende fællesskaber og den gode relation.

Da én af vores kollegaer har søgt nye udfordringer, mangler vi en kollega på lærerværelset. Dine kommende kollegaer har bevist tilvalgt jobbet på Københavns Idrætsefterskole, og de interesserer sig for både det faglige, det menneskelige og det sportslige, og vi forventer det samme af vores kommende kollega.

Skemaet, som venter på dig indeholder:

  • Tysk i en 10. klasse
  • Engelsk i to 10. klasser
  • Dansk i en 10. klasse
  • En gruppe af huselever (huslærer svarende til kontraktgruppelærer)

Om du er nyuddannet eller erfaren, er ikke det afgørende for os, men du skal kunne se dig i ovennævnte, og du skal være realistisk i forhold til arbejdsformen og arbejdspunkterne på en efterskole, som er åben 24 timer i døgnet.

Samtaler afholdes torsdag den 28, oktober fra kl. 14.00 – 17.00, og det er forventeligt, at ansøgere kan deltage i dette tidsrum.

Læs mere om skolen på www.kies.dk eller kontakt konstitueret forstander, Birgitte Vibe, for specifikke spørgsmål.

Tiltrædelse efter aftale, men ønskeligt er hurtigst muligt og meget gerne 1. november hvis muligt.

Send din ansøgning med relevante bilag til konstitueret forstander Birgitte Vibe på bv@kies.dk senest søndag den 24. oktober 2021 kl. 12.00.

Ansættelsen vil ske efter overenskomst mellem Finansministeriet og LC.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender