Ledige stillinger

Er du vores nye kollega i køkkenet?

Trives du med arbejdet i et storkøkken, og brænder du for at lave sundt og nærende mad? Har du let til latter, og har du lyst til at være sammen med vores unge efterskolemennesker? Så har du nu muligheden for at blive en del af køkkenteamet på Københavns Idrætsefterskole.

Københavns Idrætsefterskole huser unge mennesker, som brænder for fodbold, håndbold eller dans. De bor på skolen, og køkkenet har en hel særlig plads og udfylder en vigtig funktion i efterskolehverdagen.

Du kan forvente skønne og engagerede kolleger, som alle brænder for efterskoletanken, og du vil hurtigt lære vores skønne unge mennesker at kende, som alle går i 9. eller 10. klasse. Du vil indgå i et køkkenteam på 3, som alle bidrager til den gode stemning og det gode samarbejde.

Vi forventer, at du:

  • har en relevant køkkenfaglig uddannelse
  • har erfaring og lyst til at lave såvel varmt som koldt mad
  • er god til at bage (det gør vi dagligt)
  • kan arbejde selvstændigt, men samtidig trives med tætte og hjælpsomme kolleger
  • er idérig i forhold til opskrifter og madlavningen i et efterskolekøkken
  • har lyst til at indgå i en hverdag, som indeholder daglig rengøring
  • er indstillet på en forventelig mødetid mellem 06.30 – 15.30 og er opmærksom på, at der vil være varierede arbejdstider fordelt på eftermiddage-, aftner og weekends

Processen
Arbejdstid efter aftale, dog med første arbejdsdag den 04.01.2021.

Ansøgningsfrist er tirsdag den 17. november 2020 kl. 12.00 og afvikling af jobsamtaler i løbet af uge 48. Din ansøgning inkl. relevante bilag og CV sendes til forstander Thomas Yung på mail ty@kies.dk

Du kan læse mere om Københavns Idrætsefterskole på www.kies.dk, og specifikke spørgsmål kan rettes til forstander Thomas Yung på telefonnummer 5352 4342 eller til køkkenleder Lone Støttrup på telefonnummer 6089 3965.

 

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender