Faciliteter

Faciliteter

Københavns Idrætsefterskole tilbyder- og benytter særdeles gode faciliteter beliggende i Valby Idrætspark.

Elevboliger

Vi har 12 rækkehuse som er indrettet med 4 værelser, et fællesrum og 2 badeværelser. Her bor 10-12 elever på drenge- og pigeværelser, 2 pigeværelser og 2 drengeværelser i hvert hus. Eleverne bor sammen på tværs af linjer, da det er vigtigt der skabes relationer med elever fra hele elevgruppen.

Undervisningslokaler

Vi har nye undervisningslokaler med interaktive whiteboards, ligesom vores sciencelokale og foredragssal er nye. Derudover foregår noget af undervisningen i Hafnia Hallen, hvor der ligeledes er helt nye undervisningslokaler. Skolens fællesarealer  er meget fleksible og appellerer til gruppe- og projektarbejde og bliver ofte inddraget i undervisningen.

Fællesarealer

Hovedbygningen er det centrale sted på skolen, og den bliver i høj grad brugt til ophold og samvær. Spisesalen bliver udover selve bespisningen også brugt til spil, lektielæsning og socialt samvær.

Ydermere har vi en første sal, der er udstyret med fladskærm, playstation, bordfodbold, poolbord mm. Skolens gymnastiksal ligger sammen med de øvrige fællesområder om appellerer til spil og leg – her er der fuld aktivitet hver aften.

Valby Idrætspark

Vi bor i Valby Idrætspark og nyder at bruge de 4 indendørs haller, 4 kunstfodboldbaner og 37 fodboldgræsbaner. Alt vores træning foregår lige uden for døren.

Hafnia Hallen

Lige over for skolen ligger Hafnia Hallen, som stod færdig i foråret 2017. Hallen rummer alt for sportsinteresserede, og Københavns Idrætsefterskole benytter sig af hallens faciliteter, som bl.a. er indendørs kunststofbane, minibaner samt indendørs beach volley og et stort fitnesscenter, hvor alle elever har adgang til at kunne træne.

Valby Parken

Valby Parken ligger kun 300 meter fra skolen, den er det største rekreative område i Københavns Kommune. Parken dækker et areal på 2 km2 og er omgrænset af vand, kolonihaveforeninger og Valby Idrætspark. Valby Parken kan bruges til forskellige fritidsaktiviteter. Vi spiller diskgolf og laver bål, ligesom der er faciliteter til træklatring, Mountainbike, cykelaktivitet mv.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender