Faciliteter

Faciliteter

Læs her hvad KIES Efterskole tilbyder af faciliteter

Elevboliger

Vi har 12 rækkehuse som er indrettet med 4 værelser, et fællesrum og 2 badeværelser. Her bor 10-12 elever på drenge- og pigeværelser, 2 pigeværelser og 2 drengeværelser i hvert hus. Eleverne bor sammen på tværs af linjer, da det er vigtigt der skabes relationer med elever fra hele elevgruppen.

Undervisningslokaler

Vi har nye undervisningslokaler med interaktive whiteboards, ligesom vores sciencelokale og foredragssal er nye. Derudover benytter vi os af de dejlige kursuslokaler i Fremad Valbys Bevægelseshus der ligger ca. 100 meter fra skolen. Vores fællesarealer på skolen er meget fleksible og appellerer til gruppe- og projektarbejde og bliver ofte inddraget i undervisningen.

Fællesarealer

Hovedbygningen er det centrale sted på skolen og den bliver i høj grad brugt til ophold og samvær. Spisesalen bliver udover selve bespisningen også brugt til spil, lektielæsning og hygge.

Ydermere har vi en første sal, der er udstyret med fladskærm, playstation, bordfodbold, poolbord mm. Skolens gymnastiksal ligger sammen med de øvrige fællesområder om appellerer til spil og leg – her er der fuld aktivitet hver aften.

Valby Idrætspark

Vi bor i Valby Idrætspark og nyder at bruge de 4 indendørs haller, 4 kunstfodboldbaner og 37 fodboldgræsbaner. Alt vores træning foregår lige uden for døren.

Bevægelseshuset

Bevægelseshuset er en integreret del af kies, det ligger 100 meter fra skolen og vi bruger både konferencelokaler og salen til aktiviteter og undervisning, ligesom der er her udeholdene klæder om når vi spiller kamp. Vi har også adgang til det lille fitness lokale her.

Styrketræning foregår i Valby hallen, eller i World Fitness som ligger 400 meter fra skolen.

Valby Parken

Valby Parken ligger kun 300 meter fra skolen, den er det største rekreative område i Københavns Kommune. Parken dækker et areal på 2 km2 og er omgrænset af vand, kolonihaveforeninger og Valby Idrætspark. Valby Parken kan bruges til forskellige fritidsaktiviteter. Vi spiller diskgolf og laver bål, ligesom der er faciliteter til træklatring, Mountainbike, cykelaktivitet mv.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op
Sender