Et efterskoleår er noget helt unikt

Nogle ord om en efterskolenedlukning.

Er du klar til et år på Københavns  Idrætsefterskole

Københavns Idrætsefterskole ligger i Valby og er grundlagt af de tre klubber: Fremad Valby, Frem og Ajax. Skolen er en del af Valby Idrætspark med helt optimale rammer for en aktiv livsstil.

Elevboliger
Vi har 12 rækkehuse, som er indrettet med 4 værelser, et fællesrum og 2 badeværelser. Her bor 10-12 elever på drenge- og pigeværelser, 2 pigeværelser og 2 drengeværelser i hvert hus. Eleverne bor på tværs af sportslinjerne, da vi ønsker at skabe relationer mellem linjerne.

Undervisningslokaler
Vi har rigtig gode undervisningslokaler, audiotorium, sciencelokale samt foredragssal.

Fællesarealer
Hovedbygningen er det centrale sted på skolen, og den bliver i høj grad brugt til ophold og samvær. Spisesalen bliver udover selve bespisningen også brugt til spil, lektielæsning og hygge. Ydermere har vi en første sal, der er udstyret med fladskærm, playstation, bordfodbold, poolbord mm. Skolens gymnastiksal ligger sammen med de øvrige fællesområder og appellerer til spil og leg – her er der fuld aktivitet hver aften.

Idrætsefterskole ved Valby Idrætspark
Idrætsefterskolen har til huse i Valby Idrætspark, hvor Hafnia Hallen også er placeret. Dette betyder, at vi har yderst gode træningsfaciliteter.

Valby Parken
Valby Parken ligger kun 300 meter fra skolen, og det er det største rekreative og grønne område i Københavns Kommune. Parken dækker et areal på 2 km2 og er omkranset af vand, kolonihaveforeninger og Valby Idrætspark. Valby Parken kan bruges til forskellige fritidsaktiviteter, fx diskgolf, træklatring, mountainbike, cykelaktivitet mv.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender