Dagligdagen

En dagligdag fyldt med muligheder

Udover det store sociale netværk der er imellem eleverne, er der også et hav af tilbud i kraft af Valby Parkens mange faciliteter og det faktum at vi ligger meget tæt på Københavns centrum. (ca. 2,5 km til Rådhuspladsen).

Frihed i fritiden

Vi har valgt at lade eleverne bruge København og nogle af de oplevelser der ligger i bylivet. Således har eleverne mulighed for at forlade skolen efter aftale med vagtlærerne. Alle elever skriver ”gå-sedler” så vi hele tiden ved, hvor de pågældende elever befinder sig.

Eleverne benytter sig typisk af biografture, shopping på fisketorvet eller strøget, sportsoplevelser, badeture og meget mere. Derudover har vores elever brug for meget restitution og mange vælger derfor at hygge sig i elevboligerne og på skolen, hvor der er gode muligheder for billard, bordfodbold, bordtennis, sport på tv, trådløst netværk, basket på kurven, hockey i salen, diskgolf i Valbyparken, og ikke mindst fælles aktiviteterne som vagtlærerne igangsætter.

Et fælles skema

Skoledagen slutter kl. 15.30 og indtil kl. 18.30 har eleverne fri. Fra 18.30 – 19.00 er der aftensmad. Vi ser dette tidspunkt som et fast holdepunkt for vores hverdag, hvor vi mødes over måltidet. Fritiden genoprettes efter aftensmaden kl. 19.00. Hvis eleven ønsker fri fra aftensmaden skal der forældrekontakt til huslærer så eleven reelt fritages.

Såfremt elever skal til træning eller kamp, bliver elever fritaget for skoleaktiviteter. Således er 50 % af skolens elever ofte ude af huset.

Har du brug for vi kontakter dig?

Udfyld formularen ved siden af og vi ringer dig op

Ring mig op

Denne formular indsamler navn og telefonnummer så vi kan kontakte dig efterfølgende. Du kan læse om, hvordan vi indsamler og håndterer dine data i vores privatlivspolitik her.

Sender